Ya sabiem que en nostra falla estem plens d’artistes que saben com fer-mos gojar i passar-ho be.
I un any mes mos ho demostraren en el certamen de PLAYBACKS que se celebre el passat Dissabte 26 de Decembre en la Sala Canal.

«Algo Pequeñito»
Pero molt gran

Els que tinguerem la sort de poder estar allí pel mati disfrutarem veent com els mes menuts, demostraven tot el seu talent imitant a l’eurovisivo Daniel DIGES junt en tota una coreografia molt ensajada formada per Pau, Ines, Aarón, Maria Vivó, Carla, María Querol, Lucia, Toni  , Gonzalo  i Mireia . Brau pels peques!

inf1 inf2 inf3 inf4

 

Arte Español y Bolliwood en una noche de risas

Eixe mateix dia i despres del sopar, nostres artistes majors no volgueren perdre l’oportunitat de lluir «palmito» sobre l’escenari i ho feren en dos numeros maravellosos, un individual de TatínVivó que encarnava a una María Gimenez molt transparent i un espectacular ball de coreografia del mismisim Bolliwood, en una sincronisacio casi perfecta, sense deixar de costat a una Marilo de sis braços… JAJA.

m1 m2 m3 m4 m5 m6 m7 m8 m9 m10

 

 

No volem oblidar-mos del presentador Pepe Pastor, el qual feu vanagloria de la seua verborrea i el seu saber estar sobre l’escenari, que feu molt amé l’acte, tant pel mati com per la nit, ademes de trobase una cartera extraviada, que feu Sonrojar al seu dueño.