Falles, Senyeres i balls

El passat dumenge 25 d’Octubre, l’Agrupacio de Falles del Maritim realisà el tradicional Homenage a nostra Reial Senyera.

 

La provesso cívica s’obria a les 12:00 hores des del mercat del Cabanyal en la majestuositat de la Policia montada lluint el seus atuendos de gala, despres els diferents grups de balls regionals, entre els que se trobaven els de nostra falla, tant majors com infantils, seguits a estos, una vintena de Senyeres, a on la nostra, un any mès, recorria els carrers de nostre barri.

 

Tambe estiguen presents en este acte, el nostre estandart i per supost, els maxims representants de nostra comissio, nostra Fallera Major Infantil Andrea López i Nostra Fallera Major Mª Jose Serra, acompanyades per Nostre President infantil Lluïs Romero i nostre President Felip Aguilar, que foren testics d’excepcio d’este passacarrer que concloïa en les Reals Atarassanes.

 

Balls Regionals

 

Les Falleres Majors de Valencia, ALICIA MORENO i SOFÍA SOLER, acompanyades de les seues respectives Corts  d’Honor, i autoritats, junt en les Falleres Majors i Presidents de les 45 Falles de l’Agrupacio, gojaren d’un agradable acte en els que pogueren delectar-se en els balls que oferiren als presents.

homenaje a la senyera  homenaje a la senyera  homenaje a la senyera  homenaje a la senyera
homenaje a la senyera  homenaje a la senyera